Двоє постраждалих: у Львові водій Volkswagen скоїв ДТП та втік із місця аварії (фото)

Двоє постраждалих: у Львові водій Volkswagen скоїв ДТП та втік із місця аварії (фото)
На вулиці Липинського водій "Volkswagen Golf" виїхав на зустрічну смугу та спричинив аварію з "Volkswagen Passat". Винуватець ДТП залишив своє авто та втік із місця події.

Аварія трапилась сьогодні вночі, 11 червня, близько опівночі на вулиці Липинського у Львові. Після зіткнення водій "Volkswagen Golf" втік з місця події, повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Фольксваген Гольф" виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем "Фольксваген Пасат", яким керував 48-річний мешканець Львівського району, - повідомили у львівській поліції.

Фото "Varta1"

Внаслідок аварії водій "Volkswagen Passat" та пасажир, львів’янин віком 27 років, який перебував в авто на момент лобового зіткнення, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані у лікарню. 

Наразі львівські правоохоронці встановлюють особу водія-втікача аби згодом притягнути його до кримінальної відповідальності. Також триває досудове розслідування та встановлюються усі обставини події, які призвели до аварії.

За фактом ДТП правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 - Порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео) У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Loading...
Load next