Поліцейські Львівщини зловили злочинця, який пограбував пенсіонерку

Поліцейські Львівщини зловили злочинця, який пограбував пенсіонерку
Правоохоронці Львівської області встановили, що 19-річний житель Буська у парку напав на 80-річну бабусю, вирвав у неї сумочку з рук та втік.

Так, на Львівщині дільничний офіцер поліції викрив зловмисника який причетний до пограбування пенсіонерки. Про це повідомляє пресслужба Поліції Львівської області.

"8 квітня у відділення поліції №2 Золочівського районного відділу поліції звернулась 80-річна жителька міста Буськ. Жінка повідомила, що близько 18.50 у парку імені Івана Франка у Буську невідомий чоловік вирвав у неї з рук сумочку, у якій були грошові кошти, документи, мобільний телефон та інші особисті речі, після чого втік", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 19-річний житель Буська, це підтверджують речові докази його причетності до пограбування, які правохоронці вилучили у нього.

За фактом злочину правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 - Грабіж Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке передбачається санкцією цієї статті - позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Наразі триває досудове розслідування.

Читайте також
У Дрогобичі спіймали злодія, який крав телефони лише у жінок
Поліцейські затримали 55-річного мешканця Дрогобича, який викрадав мобільні телефони у жінок та неповнолітніх дівчат. Злодій причетний щонайменше до трьох таких крадіжок.
Пограбування домівок: злодії на Львівщині "відкрили" сезон квартирних крадіжок (відео) Пограбування домівок: злодії на Львівщині "відкрили" сезон квартирних крадіжок (відео)
Аби вберегтися від "домушників" слід подбати про якісну серцевину замка, не залишати у помешканні цінних речей та поширювати фотографії з відпочинку уже після повернення з відпустки.
У Львові затримали організаторів незаконного збуту електронних сигарет У Львові затримали організаторів незаконного збуту електронних сигарет
Правоохоронці затримали 3-х львів’ян, які незаконно збували контрабандні електронні сигарети. Розповсюджували вони продукцію через телеграм-канал та у місцевих магазинах.
Loading...
Load next