Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео)

Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео)
У зловмисника вилучили двокілограмовий пакет з амфетаміном. Також в його орендованій квартирі знайшли ще й метадон.

На Львівщині затримали крупного наркоділка. Відомо, що чоловік орендував квартиру у Львові, де зберігав та фасував психотропи.

Самі ж речовини закупляв через інтернет, а потім сортував та робив закладки по Львову та області. Його затримали, коли він забирав чергову партію наркотиків. При ньому був 2-кілограмовий пакет амфетаміну, а під час обшуку у квартирі знайшли ще розфасований по пакетиках метадон.

Загальна вартість речовин на «чорному ринку» складає майже мільйон гривень.

Тепер чоловікові загрожує до 12 років ув’язнення.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео) Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео)
5 жителів Львова та області налагодили незаконний збут «канабісу», «амфетаміну» та «МДМА».
Loading...
Load next