У Львові у Стрийському парку відремонтують освітлення

У Львові у Стрийському парку відремонтують освітлення
На це виділили майже 3 млн грн. Уже незабаром почнуться роботи.

У Стрийському парку до кінця 2021 року планують відремонтувати та замінити освітлення на верхніх партерах парку, передає Тvoemisto.tv.

З бюджету розвитку на це виділили 2 млн 800 тис. грн. 

Як розповіла керівниця Стрийського парку Олена Мазурик, заміна кабелю, усіх комунікацій та встановлення додаткового освітлення передбачені на верхніх партерах – від Українського католицького університету до вул. Уласа Самчука.

У нижніх партерах ремонт освітлення провели два роки тому. Там замінили більше пів сотні опор та світильники. А ось у верхньому партері є велика потреба, навіть катастрофічна. Через часті звернення працівники по кілька разів на тиждень виїжджали та лагодили проблемні місця, - пояснила керівниця.

До кінця квітня мають провести тендер. 

Читайте також
У Львові відновили ремонти доріг (відео) У Львові відновили ремонти доріг (відео)
Погодні умови покращилися, а отже дорожники знову взялися за реконструкцію міських артерій. Що планують зробити та які вулиці ще мають відремонтувати, дізнаєтеся у нашому сюжеті.
У Львові закінчили реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій (відео) У Львові закінчили реконструкцію трамвайного депо на вулиці Промисловій (відео)
Відтепер депо, що на вулиці Промисловий функціонуватиме як основне підприємство. Звідси на маршрути щоденно виїжджатимуть 75 трамваїв.
У Львові на жінку в Стрийському парку впала гілка – у неї перелом хребців (відео) У Львові на жінку в Стрийському парку впала гілка – у неї перелом хребців (відео)
Вона перебуває у стані середньої важкості.
Loading...
Load next