Ціна життя - 2 тисячі гривень: у Львові за смерть безпритульних засудили двох підлітків

Ціна життя - 2 тисячі гривень: у Львові за смерть безпритульних засудили двох підлітків
Студент та школяр забили безпритульних до смерті: суд виніс вирок у резонансній справі.

Трагедія трапилась ще у 2020 році. Двоє хлопців упродовж трьох днів (10-12 вересня минулого року), знущались над двома чоловіками, які мешкали у закинутому будинку на вул. Богдана Хмельницького у Львові, де раніше був Центр соціальної реабілітації молоді.

Зокрема, 18-річний студент професійного училища та 17-річний школяр били чоловіків руками, ногами, металевою трубою та дерев'яними ніжками від меблів, обливали моторним мастилом та посипали сухою будівельною сумішшю, записуючи час від часу це на відео.

Отримані травми були несумісними із життям. 70-річний постраждалий помер на місці злочину, а його 65-річний товариш – через декілька днів у лікарні. Двох вбивць було затримано правоохоронцями й лише зараз суд виніс їм вирок.

"Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Галицької окружної прокуратури, визнав обвинувачених винними та призначив покарання: старшому – 12 років та 2 місяці позбавлення волі, а молодшому – 8 років та 2 місяці ув’язнення", - йдеться у повідомленні Прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що окрім тілесних знущань, малолітні вбивці забрали у своїх жертв також документи, ланцюжок та банківські картки, з який потім зняли гроші - 2 тисячі гривень.

Loading...
Load next