У Львові чоловік застрибнув на дах авто під час руху

У Львові чоловік застрибнув на дах авто під час руху
34-річний львів'янин перебував під дією наркотичних речовин. Його госпіталізували.

У суботу, 10 квітня, близько 23:00 патрульні отримали виклик на просп. Червоної Калини, де невідомий чоловік кидався під автівки.

Львів'янина затримали. Як виявилось згодом, він перебуває у розшуку за грабежі.

Коли патрульні приїхали на місце, то побачили, що чоловік уже опинився на капоті одного з автомобілів, що проїжджав повз. Невідомий стрибнув на дах машини.

Він поводився неадекватно і був у стані зміненої свідомості. Власниця пошкодженого автомобіля написала заяву, – повідомили у пресслужбі поліції Львова.

Як з'ясували поліцейські, чоловік – це 34-річний містянин, який перебуває в активному розшуку за крадіжку та грабіж вчинені повторно.

Чоловік перебував під дією синтетичного наркотику «солі». Відтак, його госпіталізували.

Ведеться розслідування.

Читайте також
53-річний водій на Mercedes збив підлітка на пішохідному переході 53-річний водій на Mercedes збив підлітка на пішохідному переході
Хлопця госпіталізували з травмами та переломом стопи.
Навіть не зупинився: у Львові водій збив чоловіка на пішохідному переході (Відео) Навіть не зупинився: у Львові водій збив чоловіка на пішохідному переході (Відео)
27-річний іноземець, який був за кермом автомобіля Dodge Sprinter, на вулиці Княгині Ольги, збив чоловіка на пішохідному переході.
Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео) Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео)
Під час конфлікту на вул. Шевченка зловмисника заподіяв жертві удар ножем у груди. Чоловік помер на місці події
Loading...
Load next