У Львові водій авто, який збив мотоцикліста, сяде за ґрати на три роки

У Львові водій авто, який збив мотоцикліста, сяде за ґрати на три роки
Трагедія сталась майже два роки тому на перехресті вулиць Суботівська-Повітряна.

У Львові Залізничний райсуд виніс вирок водію авто, що вчинив смертельну ДТП на Левандівці. Чоловік, який перебував за кермом Renault Laguna, сяде за грати на три роки.

Два роки тому він збив на смерть 37-річного мотоцикліста, пише Zaxid.net

Як вказано у вироку суду за 9 квітня 2021 року, смертельна аварія трапилась на перехресті вулиць Суботівська-Повітряна ще у серпні 2019 року. Водій Renault Laguna порушив ПДР, при виїзді з другорядної дороги на головну не надав переваги у русі мотоциклісту. У результаті зіткнення водій мотоцикла Honda Hornet 600 отримав травми живота та тазу і загинув у кареті «швидкої».

У суді львів’янин визнав свою провину.

Дослідивши матерілаи справи, суддя Галина Пилип’юк визнала водія винним у вчиненні ДТП та призначила покарання у вигляді трьох років тюрми та не має права керувати транспортом впродовж двох років.
 

 

Читайте також
У Львові водій маршрутки помер за кермом. Транспорт продовжував їхати (фото) У Львові водій маршрутки помер за кермом. Транспорт продовжував їхати (фото)
55-річному водію раптово стало погано за кермом, у нього стався серцевий приступ.
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
Loading...
Load next