Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео)

Трагічна ДТП на Львівщині: у поліції уточнили, що загинули троє (відео)
Вантажівка врізалась у бетонну електроопору, а опісля – в одноповерховий продуктовий магазин, від удару частина будівлі обвалилася.

Вчора, 3 вересня, у місті Рудки, що на Львівшині сталася ДТП, в результаті якої загинули три людини.

До цього поліція повідомляла про чотирьох загиблих, однак згодом цю інформацію уточнили. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі.

У поліції уточнили, що в результаті ДТП загинули три людини: водій фури, 47-річний пішохід і жінка, яка була його ровесницею.

Ще двоє дівчат віком 10 та 16 років - госпіталізовані, лікарі докладають усіх зусиль аби врятувати їх життя, - йдеться у повідомленні.

 Як пише видання "Сегодня", заступник міського голови з гуманітарних питань міста Рудки Роман Біндас повідомив, що за його інформацією, у водія відмовили гальма. 

Наскільки мені відомо, у вантажівки відмовили гальма. Коли водій це зрозумів, то почав щосили сигналити, сповіщаючи інші машини, відганяючи їх таким чином від себе. Про все це мені повідомив наш дільничний. Істину встановить експертиза, - сказав він.

Нагадаємо, що правоохоронці попередньо встановили, що водій сідлового тагяча "Renault" не вправся з керуванням, виїхав на тротуар, збив електроопору та в'їхав у продуктовий магазин. Від удару завалилася частина будівлі.

 

Читайте також
На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео) На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)
На місці працюють медики та поліція. Поліція встановлює особи загиблих.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
Loading...
Load next