До Львова перевозять поранених бійців із фронту

До Львова перевозять поранених бійців із фронту
З Військово-медичного клінічного центру Північного регіону у Харкові сьогодні здійснили планову медичну евакуацію поранених до Львова.

Евакуацію здійснили через те, що стан поранених та хворих військовослужбовців, які проходили лікування у Харкові стабілізувався й вони готові переходити до наступного етапу лікування.

Про це на Facebook сторінці повідомило Командування Медичних сил Збройних Сил України.

"Реанімаційно-операційним літаком Повітряних Сил Збройних Сил України Ан-26 “ВІТА” троє поранених, двоє травмованих та один хворий військовослужбовці прибули до військового майданчику аеропорту “Скнилів”, а згодом спеціалізованим транспортом їх доправили до Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові", - йдеться у повідомленні.

Наразі поранені військовослужбовці забезпечені усім необхідним для лікування та реабілітації. За словами медиків стан пацієнтів важкий, однак він все ж таки стабільний.

Читайте також
У Львові водій маршрутки помер за кермом. Транспорт продовжував їхати (фото) У Львові водій маршрутки помер за кермом. Транспорт продовжував їхати (фото)
55-річному водію раптово стало погано за кермом, у нього стався серцевий приступ.
У Львові медики екстренної допомоги протестували за свого керівника (відео) У Львові медики екстренної допомоги протестували за свого керівника (відео)
Конкурс скасували, тому що були недотримані рекомендації постанови Кабміну та МОЗ через стаж роботи. Вперше в історії центру екстреної медичної допомоги, працівники вийшли на акцію протесту, щоб підтримати свого керівника.
Loading...
Load next