Повернули слух українським військовим

Повернули слух українським військовим
Провідні польські отоларингологи спільно з фахівцями Центру UNBROKEN провели 9 слухових операцій для українських захисників з мінно-вибуховими травмами

У Центрі Незламні спільно з провідними польськими хірургами провели унікальний день, виконуючи слухові операції для українських військових. Дев’ятеро пацієнтів з мінно-вибуховими травмами отримали шанс на відновлення слуху завдяки співпраці українських та польських лікарів. Адже до Львова знову приїхав відомий у Європі отоларинголог Казімєж Нємчик, разом зі своїм колегою Робертом Бартушевичем.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Польща передала 20 великих автобусів та гуманітарну допомогу Львову (відео) Польща передала 20 великих автобусів та гуманітарну допомогу Львову (відео)
20 великих автобусів та гуманітарну допомогу Львову передали польські міста-побратими.
За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів За рік роботи благодійного проєкту «Пташки перемоги» бійцям передали вже майже 7300 дронів
Благодійники передали нашим військовим масштабну партію дронів, які закупили в межах благодійного проєкту «Пташки перемоги»
Loading...
Load next