У львівському парку знайшли людські рештки (фото)

У львівському парку знайшли людські рештки (фото)
Вчора ввечері, 13 квітня, у Снопківському парку Львова було знайдено людські рештки. 

Зокрема, знайшли останки людських ніг.

Поліція підтвердила цю інформацію, повідомляє “Варта1”.

Також у тому ж парку неподалік у пакеті знайдено останки людського тулуба і людську голову. Наразітривають пошуки інших частин тіла людини.

На місці події працюють поліція, слідчо-оперативна група та криміналісти. Усі деталі інциденту з’ясовуються.

 

Читайте також
У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+) У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+)
У Львові на вулиці Драгоманова в одному із житлових будинків, що у Галицькому районі міста, трапилось жорстоке вбивство. Чоловік ножем та молотком забив до смерті свого товариша та намагався спалити його тіло у квартирі.
Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото) Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото)
Зниклу напередодні 19-річну львів’янку Анастасію Стахів знайшли мертвою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація Sarva.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Loading...
Load next