У Львові судитимуть злодія, який брав кредити на інших людей

У Львові судитимуть злодія, який брав кредити на інших людей
Разом зі спільниками, 33-річний мешканець Львова підробляв документи аби незаконно оформляти кредити у десятьох банках. За свої дії він може сісти у в'язницю на 12 років.

Правоохоронці встановили, що банда шахраїв отримали від десяти різних банків у Львові, кредити на загальну суму 625 тисяч гривень, надаючи при цьому підроблені документи та фіктивні довідки про доходи. Однак, при цьому злодій кредити банкам не повертали.

Про це повідомляє пресслужба Поліції Львівської області.

"Кільком учасникам групи, до складу якої входило більше десяти осіб, правоохоронці вже повідомили про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень та скерували до суду обвинальні акти", - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема, 33-річному львівському шахраю повідомили підозру за сімома статтями Кримінального Кодекс України. Зокрема вони стосуються підроблення документів та шахрайства.

Зазначимо, що максимальне покарання, що загрожує обвинуваченому – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Читайте також
Заліз через вікно і вкрав гроші: у Львові вночі пограбували апеляційний господарський суд Заліз через вікно і вкрав гроші: у Львові вночі пограбували апеляційний господарський суд
У суді відмовилися від будь-яких коментарів.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Loading...
Load next