У Львові таксист їздив із посвідченням батька, який помер 12 років тому

У Львові таксист їздив із посвідченням батька, який помер 12 років тому
Львівські патрульні затримали водія, який був позбавлений посвідчення водія, однак переробив на себе аналогічний документ батька, який помер 12 років тому.

Сьогодні вночі, 15 квітня, поліцейські зупинили авто Dacia Sandero, через те, що водій порушив правила дорожнього руху. Як згодом з'ясувалось чоловік при цьому знаходився у стані алкогольного сп'яніння та посвідчення водія, яке він пред'явив поліцейським було видане на 82-річного чоловіка. Однак фото у документі було 47-річного водія, якого і зупинили правоохоронці. 

Про нічний інцидент повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області. 

"Патрульні встановили, що керував автомобілем 47-річний львів'янин, якого суд на початку березня позбавив водійського посвідчення за вчинену, в стані сп'яніння, ДТП, терміном на 1 рік. І ще один протокол за керування транспортним засобом в стані сп'яніння, суд поки не розглянув", - йдеться у повідомленні поліції.

Під час розмови із поліцейськими водій зізнався, що підробив посвідчення батька, який помер 12 років тому, аби мати змогу працювати таксистом.

На львівського таксиста правоохоронці склали протокол за повторне алкогольне сп'яніння за кермом, відповідно до якого він буде змушений заплатити штраф на суму у 34 тисячі гривень, а також його позбавлять права керувати авто на строк три роки та вилучать у нього транспортний засіб. Або ж йому загрожуватиме арешт на строк десять діб.

Також, на таксиста винесли постанову за частиною 4 статті 126 - Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами. Санкціями цієї статті передбачений штраф на суму 20 400 гривень.

Читайте також
"Берлінська подушка": у Львові встановлюють нові обмежувачі для транспорту (відео) "Берлінська подушка": у Львові встановлюють нові обмежувачі для транспорту (відео)
Щоденна статистика аварій та численні смерті у ДТП. На противагу - збільшення сум штрафів та масове встановлення камер фото- і відеофіксації. Усе для того, щоб покращити ситуацію на дорогах. У місті Лева ж все частіше з’являються нові обмежувачі, як от гумова берлінська подушка.
У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео) У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
Loading...
Load next