Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку

Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.

Аварія трапилась близько 19:00 годин поблизу торгового центру Forum Lviv, що розташований на вулиці Під Дубом у центрі міста. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.

Про наїзд на пішохода повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

"Водій автомобіля "Ford Fusion", 22-річний мешканець Червоноградського району, виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на пішохода, жительку Львова віком 54 роки", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок наїзду від удару жінка відлетіла на кілька метрів. Жінка отримала тілесні ушкодження, зокрема, перелом руки, та була доставлена у лікарню. 

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Львівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 - Порушення правил безпеки дорожнього руху Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років

Читайте також
У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото) У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото)
Львівські поліцейські розшукали водія, який керуючи автомобілем "Лада" учора, 17 травня скоїв наїзд на пішохода неподалік села Стені Яворівського району. Порушник втік із місця аварії, постраждалого внаслідок ДТП довелось госпіталізувати до лікарні із важкими травмами.
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
Loading...
Load next