У Львові під час затримання чоловік напав на двох поліцейських

У Львові під час затримання чоловік напав на двох поліцейських
27-річний львів'янин у стані алкогольного сп'яніння під час затримання навмисно наніс правоохоронцям тілесні ушкодження. Через, що двом поліцейським довелось звернутись до медиків.

Львівським патрульним, учора 18 квітня, надійшло повідомлення про те, що у парку Івана Франка розгорнулась бійка. Чоловік був п'яний та поводив себе неадекватно. Під час затримання він й надалі продовжував себе агресивно поводити, у зв'язку з чим наніс патрульним тілесні ушкодження.

Про інцидент повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області. 

"27-річного чоловіка таки затримали, він був у стані алкосп'яніння і поводився неадекватно. Виявилося, що він відбуває умовний термін покарання за грабіж і є неодноразово судимий", - йдеться у повідомленні поліції.

Зазначимо, що агресивного зловмисника затримали за статтею 208 - Затримання уповноваженою особою КПК України. Зокрема зловмисника помістили в ізолятор тимчасового тримання. 

Через свої дії 27-ріному чоловіку загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також
У центрі Львова хлопці розтрощили кіоск з шаурмою: постраждало двоє турків (фото) У центрі Львова хлопці розтрощили кіоск з шаурмою: постраждало двоє турків (фото)
Вночі у Львові четверо хлопців напали на іноземців і жорстоко побили їх. Також молодики розгромили один місцевий кіоск в якому продають шаурму.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника
За скоєне затриманому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.
Loading...
Load next