У центрі Львова хлопці розтрощили кіоск з шаурмою: постраждало двоє турків (фото)

У центрі Львова хлопці розтрощили кіоск з шаурмою: постраждало двоє турків (фото)
Вночі у Львові четверо хлопців напали на іноземців і жорстоко побили їх. Також молодики розгромили один місцевий кіоск в якому продають шаурму.

Сьогодні вночі, 13 серпня, близько 1:00 на перетині площі Князя Осмомисла та вулиці Старої до львівських правоохоронців підбіг чоловік, який повідомив, що в торговому закладі біля ринку невідомі вчиняють хуліганські дії, йдеться про кіоск де продають шаурму. Згодом виявилось, що зловмисники також жорстоко побили декількох іноземців

Патрульні одразу прибули на виклик, проте хулігани, побачивши їх, почали тікати.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівщини у Facebook.

Інспектори наздогнали двох, ще двоє повернулися на місце події самостійно. Там вони продовжили вчиняти конфлікт і провокувати бійку, - йдеться у повідомленні поліції.

У результаті інциденту всіх чотирьох хуліганів затримали - ними виявилися 18-річний та троє 21-річних львів'ян. 

Проте, за інформацією, внаслідок інциденту постраждали двоє громадяни Туреччини. В одного з них окрім забоїв на обличчі, діагностували перелом правої руки.

Читайте також
У Львові під час затримання чоловік напав на двох поліцейських У Львові під час затримання чоловік напав на двох поліцейських
27-річний львів'янин у стані алкогольного сп'яніння під час затримання навмисно наніс правоохоронцям тілесні ушкодження. Через, що двом поліцейським довелось звернутись до медиків.
16-річний підліток отримав ураження струмом на даху залізничної цистерни у Львові (відео) 16-річний підліток отримав ураження струмом на даху залізничної цистерни у Львові (відео)
16-річний житель Херсонської області видерся туди, аби зробити фото.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Loading...
Load next