У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль

У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль
Львівські правоохоронці затримали зловмисника, який був причетний до крадіжки майна з автомобіля "Опель", припаркованого на вулиці Лисенка у Львові.

Злодієм виявився 32-річний львів'янин який проник у салон автомобіля "Опель", звідки вкрав рюкзак, ноутбук, зарядний пристрій та документи. Про затримання автомобільного злодія повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

"22 квітня, під час відпрацювання території обслуговування, оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції викрили зловмисника, який проник у салон автомобіля "Опель", - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема правоохоронці відкрили кримінальне провадження  за частиною 3 статті 185 - Крадіжка Кримінального кодексу України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі триває досудове розслідування й вже невдовзі суд обере порушнику запобіжний захід.

Читайте також
У Львові п'яний чоловік протаранив три автівки та помочився на авто поліцейських (фото) У Львові п'яний чоловік протаранив три автівки та помочився на авто поліцейських (фото)
П'яний 40-річний водій Porsche Cayenne, втікаючи від поліцейських розбив три автівки, після того, як порушника вдалось наздогнати він вирішив помочитись на поліцейське авто.
Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео) Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео)
Місяць дії нових штрафів минув. 17 березня Верховна Рада посилила відповідальність за порушення низки ПДР. Відтак, суми стягнень для керманичів зросли не на жарт.
На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео) На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео)
Поліцейські викрили шахраїв-гастролерів, які обманом виманювали гроші у своїх жертв.
Loading...
Load next