У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото)

У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото)
Львівські поліцейські розшукали водія, який керуючи автомобілем "Лада" учора, 17 травня скоїв наїзд на пішохода неподалік села Стені Яворівського району. Порушник втік із місця аварії, постраждалого внаслідок ДТП довелось госпіталізувати до лікарні із важкими травмами.

Аварія трапилась учора, 17 травня, близько 17:30 на Яворівщині. Водій у стані алкогольного сп'яніння керуючи автомобілем "Лада", скоїв наїзд на пішохода - жителя міста Рудно віком 74 роки та втік з місця події. Постраждалого внаслідок ДТП доправили у реанімаційне відділення однієї із районних лікарень, а поліцейські тим часом взялись розшукувати порушника.

Про деталі ДТП повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

"Правоохоронці оперативно розшукали зловмисника – ним виявився 60-річний житель Новояворівська. Автомобіль ВАЗ-2106, яким був скоєний наїзд, вилучений на арештмайданчик", - йдеться у повідомленні львівської поліції.

Зокрема правоохоронцям вдалось встановити, що чоловік, який збив пішохода під час керування автомобілем перебував у стані алкогольного сп'яніння - у нього в крові було виявлено 1,76 проміле алкоголю.

За фактом ДТП правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286-1 - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Внаслідок санкцій зазначеної статті тепер чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Loading...
Load next