У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав студентський гуртожиток

У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав студентський гуртожиток
Львівські патрульні затримали 39-річного чоловіка який, ймовірно, вчинив крадіжку в студентському гуртожитку. Однак, спершу крадених речей у зловмисника не виявили.

Близько 3 години ночі на лінію поліції надійшов виклик про крадіжку в одному із львівських студентських гуртожитків на вулиці Шімзерів. Згодом з'ясувалось, що 39-річний чоловік проник до однієї із кімнат та вкрав гаманець й телефон в іноземця.

Про інцидент повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівщини.

"Під час поверхневої перевірки цих речей у 39-річного львів'янина не виявили. Однак, завдяки професійним навичкам патрульним, вдалося встановити, що він встиг заховати телефон. Чоловік показав місце сховку", - йдеться у повідомленні поліції.

Зазначимо, що викрадач неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Зокрема згодом після викрадення речей у іноземця, до поліції звернулася 25-річна мешканка гуртожитку і повідомила про крадіжку телефону саме затриманою особою.

Наразі тривають слідчі дії.

Читайте також
У Львові поліцейські спіймали злочинців, які вкрали понад 800 тисяч гривень У Львові поліцейські спіймали злочинців, які вкрали понад 800 тисяч гривень
Двоє львів'ян 31 та 38 років вкрали з салону автомобіля у жителя Тернополя портфель із значною сумою грошей. Зокрема у сумці було 805 тисяч гривень.
Пограбування домівок: злодії на Львівщині "відкрили" сезон квартирних крадіжок (відео) Пограбування домівок: злодії на Львівщині "відкрили" сезон квартирних крадіжок (відео)
Аби вберегтися від "домушників" слід подбати про якісну серцевину замка, не залишати у помешканні цінних речей та поширювати фотографії з відпочинку уже після повернення з відпустки.
У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль
Львівські правоохоронці затримали зловмисника, який був причетний до крадіжки майна з автомобіля "Опель", припаркованого на вулиці Лисенка у Львові.
Loading...
Load next