У Львові перукарка постригла клієнтку без запису, за що заплатила 17 тисяч штрафу

У Львові перукарка постригла клієнтку без запису, за що заплатила 17 тисяч штрафу
Суд оштрафував львівську перукарку Галину Лозову на 17 тисяч гривень за те, що жінка без попереднього запису постригла клієнтку, яка попросила прийняти її якомога швидше у час карантину в березні цього року.

Внаслідок запровадження 19 березня карантину у Львові салони краси мали право приймати клієнтів лише за попереднім записом. Однак одна із львівських перукарок Галина Лозова вирішила проігнорувати рішення міської влади за, що і заплатила чималу суму штрафу, повідомляє видання Zaxid.net.

Так у перший день березневого карантину, о 13:00 в перукарні на вул. Стрийській, 85а львівські правоохоронці викрили перукарку Галину Лозову, яка стригла клієнтку поза записом, при цьому жінка була без вдягнутих рукавичок.

Зокрема 13 квітня відбулось засідання суду на якому перукарка частково визнала свою провину у правопорушенні, однак зазначила, що дотримується правил карантину та приймає клієнтів лише за попереднім записом. Галина Логоза пояснила й те, що стригти у рукавицях їй незручно, тому тоді їх і не одягнула.

Однак, суддя Сихівського районного суду визнала перукарку винною у вчиненні адмінправопорушення та оштрафувала її на 17 тисяч гривень. Окрім цього, жінка має сплатити 454 грн судового збору. Зазначимо, що за українським законодавством, це рішення суду ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Читайте також
Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень Львівський суд оштрафував п'яного водія на 51 тисячу гривень
Личаківський районний суд Львова оштрафував водія, який двічі впродовж року сідав за кермо у стані алкогольного сп'яніння. За численні випадки водіння в нетверезому стані його позбавили права керувати авто на 10 років.
Грішний отець: львівського священника вдруге покарали за знущання над дружиною Грішний отець: львівського священника вдруге покарали за знущання над дружиною
Якщо Ви страждаєте від домашнього насильства — не мовчіть!
Дрібний штраф за сімейне насильство: на Львівщині батько побив свого сина після відмови йти до церкви Дрібний штраф за сімейне насильство: на Львівщині батько побив свого сина після відмови йти до церкви
Водночас суд не отримав достатньо доказів, що Ігор Герасимів здійснював насилля і щодо своєї дружини.
Loading...
Load next