У Львові двоє чоловіків підпалили балкон багатоповерхівки

У Львові двоє чоловіків підпалили балкон багатоповерхівки
Львівським правоохоронцям вдалось затримати двох порушників, які підпалили балкон багатоповерхівки на вулиці Виговського, що у Залізничному районі міста.

Інцидент трапився сьогодні близько 3-ї години ночі. Чоловіки принесли шину під балкон багатоповерхового будинку і підпалили її. Зловмисники потрапили в об‘єктивт камери відеоспостереження внаслідок чого їх помітила власниця, яка й викликала згодом патрульних.

«Заявниця повідомила, що невідомі особи принесли під її балкон автомобільну шину і підпалили її. Балкон квартири, в якій вона проживає, загорівся. Зловмисники не очікували, що їх зафіксувала камера спостереження», — повідомили у прес-службі львівської патрульної поліції.


Однак, приїхавши на місце події поліцейські не виявили там порушників. Згодом їх вдалось затримати вже на вулиці Городоцькій - ними виявились 30 та 35-річні мешканці Львова та області.

Зловмисники свою провину у навмисному підпалі відмовились визнавати, тому правоохоронці  передали їх слідчо-оперативній групі. Попередня кваліфікація злочину — частина 2 статті 194 ККУ - Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу.

Читайте також
У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото) У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото)
Викрадачі вимагали у батьків викуп у два мільйони євро, це - приблизно 61 млн грн. Правоохоронці звільнили дівчину, з нею працює психолог.
У Львові пяний водій пред'явив поліцейським ковбасу замість документів У Львові пяний водій пред'явив поліцейським ковбасу замість документів
Нетверезий водій пред'явив патрульним нарізану ковбасу замість водійського посвідчення.
"Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео) "Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео)
"Клієнти" замовили у дівчини фотосесію. Проте прийшовши до помешкання, хлопці у балаклавах забрали у неї телефон та погрожували зброєю.
Loading...
Load next