"Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео)

"Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео)
"Клієнти" замовили у дівчини фотосесію. Проте прийшовши до помешкання, хлопці у балаклавах забрали у неї телефон та погрожували зброєю.

Робоча зустріч перетворилася на фільм жахів: у Львові викрали 19-річну дівчину та вимагали за неї чималий викуп - 2 мільйони євро. У випадку відмови - батькам погрожували розправою над їхньою донькою. Працюючи фотографом, навіть не підозрювала, що на неї чекає, - розповідає потерпіла.

Ми домовилися про зустріч на певному місці, вона мене зустріла, вона мене провела до квартири, закрила двері й все почалося. Троє невідомих хлопців були в балаклавах, забрали в мене телефон й сказали чекати, - зізналась дівчина.

Того ж дня зловмисники відправили повідомлення батькові дівчини, де зазначалося, що її викрали і чоловік має дуже швидко знайти чималі кошти, щоб знову побачити свою доньку.

 За неї потребують викуп 2 мільйони євро. Номер рахунку й куди я маю перевести гроші до другої години ночі. Сів в машину поїхав на Львів, почав дзвонити до своїх знайомих, як правильно поступити. А далі мене відправили в слідчий відділ на Городоцькій, де я все розказав, - додала потерпіла.

Поліцейські одразу взялися за пошуки потерпілої. Під час слідчих дій встановили, що для фотосесії, яку мала зробити потерпіла спеціально орендували квартиру. Там і знайшли 3-х зловмисників та саму викрадену дівчину. 

Вони проаналізували повний план своїх злочинних дій, вони проаналізували надуманий дохід цієї усієї сім’ї потерпілої. І подумали, що така сума буде ними можливо здобута у цьому злочинному намірі, - повідомив в.о. начальника Львівського районного управління поліції Богдан Собко.

Згодом знайшли ще одну причетну до цього викрадення особу. Відомо, що зловмисники з неблагополучних сімей та проживають у Червонограді. Тепер правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Викрадачам загрожує до 10-ти років ув'язнення.

 

Читайте також
Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео) Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео)
У Львові затримали зловмисників, які викрали 19-річну дівчину і вимагали викуп два мільйони євро. Звільнена дівчина – жива та неушкоджена, наразі з нею працює психолог.
У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото) У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото)
Викрадачі вимагали у батьків викуп у два мільйони євро, це - приблизно 61 млн грн. Правоохоронці звільнили дівчину, з нею працює психолог.
Заліз через вікно і вкрав гроші: у Львові вночі пограбували апеляційний господарський суд Заліз через вікно і вкрав гроші: у Львові вночі пограбували апеляційний господарський суд
У суді відмовилися від будь-яких коментарів.
Loading...
Load next