На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео)

На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео)
Мешканці Стебника, Трускавця та Дрогобича віком 33, 39 та 45 років причетні до виготовлення та розповсюдження "амфетаміну" та "канабісу" у Львівській області.

Оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю на Львівщині вдалось викрити банку наркоторговців, які займались виготовленням та реалізацією наркотичних засобів та психотропних речовин, зокрема, "амфетаміну" та "канабісу" на території області, повідомляє пресслужба львівської поліції.

"6 травня правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцями проживання зловмисників, а також у гаражних приміщеннях та в автомобілях, під час яких виявили та вилучили речовини, схожі на канабіс та амфетамін", - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема під час обшуків вдалось також виявити засоби для їх виготовлення та фасування, прекурсори, нарковмісні таблетки "субітекс", а також чорнові записи та грошові кошти, які зловмисники заробили під час своєї незаконної діяльності. 

Наразі правоохоронці не повідомляють деталей справи та обсяги виготовлених наркотиків й вилучених речовин. Відомо лише те, що усе вилучене було скеровано на дослідження.

За факто злочину було відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 - Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна

 

Читайте також
На Львівщині спіймали наркоторговця, який продавав метадон На Львівщині спіймали наркоторговця, який продавав метадон
У Дрогобичі поліція викрила злочинця, якого підозрюють у незаконному продажі нарковмісних речовин - метадону. Під час обшуків у нього вдома виявили наркотики та гроші, отримані від їхнього продажу.
Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео) Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео)
У зловмисника вилучили двокілограмовий пакет з амфетаміном. Також в його орендованій квартирі знайшли ще й метадон.
Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео) Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео)
5 жителів Львова та області налагодили незаконний збут «канабісу», «амфетаміну» та «МДМА».
Loading...
Load next