На Львівщині спіймали наркоторговця, який продавав метадон

На Львівщині спіймали наркоторговця, який продавав метадон
У Дрогобичі поліція викрила злочинця, якого підозрюють у незаконному продажі нарковмісних речовин - метадону. Під час обшуків у нього вдома виявили наркотики та гроші, отримані від їхнього продажу.

Виявилось, що збувачем метадону є 30-річний мешканець Дрогобича, який продавав наркотичну речовину на території міста. Зокрема під час обшуків в його помешканні було виявлено та вилучено пакети з невідомою речовиною, схожою на наркотичну, гроші на суму понад 65,5 тисяч гривень та інші речові докази, які підтверджують його причетність до справи.

Про викриття дрогобицького наркоторговця повідомила пресслужба Національної поліції Львівської області.

"Крім того, 15 квітня, під час санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання підозрюваного, правоохоронці виявили та вилучили пакети з речовиною жовтого та білого кольорів, пластикову форму з кристалами білого кольору, шприці з невідомою речовиною, ваги, металеві кастети, газовий балончик, електрошокер, штик-ніж, грошові кошти у сумі понад 64,5 тисячі гривень та інші речові докази", - йдеться у повідомленні поліції.

Усе знайдене правоохоронцями було вилучено та скеровано на експертизу, а наркоторговцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зокрема 30-річному чоловіку загрожує позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також
На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео) На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео)
Мешканці Стебника, Трускавця та Дрогобича віком 33, 39 та 45 років причетні до виготовлення та розповсюдження "амфетаміну" та "канабісу" у Львівській області.
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото) На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото)
Правоохоронці припинили діяльність угрупування, яке збувало наркотичні речовини на території усієї Львівської області. Зокрема однієї із "наркопродавчинь" була 32-річна мешканка Дрогобича, яка також здійснювала збут наркотичних засобів та психотропних речовин.
Loading...
Load next