У Львові поліцейські врятували 33-річного чоловіка від самогубства (відео)

У Львові поліцейські врятували 33-річного чоловіка від самогубства (відео)
Чоловік у стані наркотичного сп‘яніння намагався скоїти самогубство - виструбнити з вікна. Інцидент трапився на вулиці Зубрівській 11, що у Сихівському районі Львова.

Сьогодні, 9 травня, на вулиці Зубрівській, 11 поліцейські врятували від самогубства 33-річного львів’янина, який мав ознаки наркотичного сп’яніння та поводився неадекватно, повідомляють у пресслужбі поліції.

Патрульних на місце події викликав чоловік, який побачив у вікні між 8 та 9 поверхом будинку оголеного чоловіка, який погрожував зістрибнути з вікна. Аби врятувати життя чоловіку патрульні розпочали із ним перемовини. 

”Поліцейські дізналися контакт до матері. Щойно поліцейські їй повідомили про ситуацію, вона одразу приїхала. Спільними зусиллями вдалося досягти результату. Чоловік однією ногою встав на підлогу, поліцейські скористалися цим і стягнули його. Одяг йому дав мешканець будинку, який вперше його побачив”, - йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські які врятували життя 33-річному чоловіку, входять до складу 4 батальйону - Роман Мурина та Роман Харчук. 
 

 

Читайте також
У Львові виявили чергового наркозбувача У Львові виявили чергового наркозбувача
Під час обшуку поліцейські знайшли у зловмисника кілька згортків з речовино схожою на «канабіс». Також вилучили й ті пакетики з дурманом, які чоловік встиг заховати
Loading...
Load next