У Львові затримали порушників комендантської години, які перевозили наркотики (відео)

У Львові затримали порушників комендантської години, які перевозили наркотики (відео)

Вночі у Львові на вул. Зеленій патрульні помітили автівку, водій якої порушував комендантську годину та правила дорожнього руху. В салоні легковика перебувало троє осіб. Одна з них дівчина, яка вже раніше притягалася за наркозлочини. При собі вона мала пакетик з порошкоподібною речовиною, ще кілька знайшли й під час огляду авто. Усе це скерували на експертизу. Зараз цією справою займаються слідчі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові виявили чергового наркозбувача У Львові виявили чергового наркозбувача
Під час обшуку поліцейські знайшли у зловмисника кілька згортків з речовино схожою на «канабіс». Також вилучили й ті пакетики з дурманом, які чоловік встиг заховати
Поліція затримала наркодилера, який розповсюджував наркотики на Львівщині (відео) Поліція затримала наркодилера, який розповсюджував наркотики на Львівщині (відео)
У чоловіка знайшли майже кілограм «PVP», а ще канабіс та амфетамін. Вартість вилученого за цінами «чорному ринку» - понад 600 тис грн. 
Реклама наркотиків на стінах Львова: художник замальовує посилання на інтернет-сайти з продажу психотропів (відео) Реклама наркотиків на стінах Львова: художник замальовує посилання на інтернет-сайти з продажу психотропів (відео)
На підстанціях "Львівобленерго" художник Андрій Буняк наносить мурали, щоб замалювати посилання на інтернет-сайти де продають заборонені наркотичні речовини.
Loading...
Load next