На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото)

На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото)
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Шегині" "спіймали" контрабандиста, який намагався перевезти до Польщі понад 1500 пачок сигарет у доволі незвичний спосіб - сховав їх у алюмінієві борти.

Контрабандистом виявився 54-річний громадянин Польщі, який намагався незаконним способом вивезти на територію сусідньої держави 1536 пачок сигарет різних торгових марок, без марок акцизного збору України, повідомляє пресслужба ДПСУ.

Учора вранці, чоловік керуючи вантажівкою марки "Мерседес" прибув на контрольно-пропускний пункт "Шегині" та із впевненістю намагався якнайшвидше пройти всі документальний контроль й попрямувати до Польщі.

"Однак оперативні співробітники Львівського прикордонного загону мали інформацію про імовірне незаконне переміщення товарів у цій вантажівці", - йдеться у повідомленні.

Під час огляду вантажівки прикордонники й справді виявили незаконне переміщення тютюнової контрабанди - цигарки були заховані у порожнистих бортових перегородках причепа. Контрабанду сигарет було одразу вилучено за встановленим порядком.

Читайте також
Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео) Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео)
На кордоні з Польщею львівським прикордонникам вдалось виявити незаконне перевезення сигарет. Водій автомобіля марки "Audi" заховав у коробку передач 16 блоків цигарок.
На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео) На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".
На Львівщині митники виявили 1300 пачок контрабандних сигарет
На кордоні із Польщею прикордонники Львівського загону зупинили три мікроавтобуси. Зі сховків у авто митники дістали понад 1300 пачок сигарет різних торгових марок.
Loading...
Load next