Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео)

Прикордонники Львівщини у коробці передач авто виявили 16 блоків контрабанди сигарет (відео)
На кордоні з Польщею львівським прикордонникам вдалось виявити незаконне перевезення сигарет. Водій автомобіля марки "Audi" заховав у коробку передач 16 блоків цигарок.

Львівські прикордонники називають цей сховок найоригінальнішим за цей рік, повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України.

Виявити контрабандиста вдалось ще учора вранці, 28 квітня коли той під'їхав на своєму авто до пункту пропуску "Грушів – Будомєж". Для перетину кордону чоловік обрав "зелений коридор", однак приховати незаконне перевезення сигарет йому не вдалось - спрацювали індикатори системи оцінки ризиків. Внаслідок цього прикордонники приступили до детального огляду автівки.

"Схованка, яку облаштував водій у своєму авто, може претендувати на звання найбільш оригінальної від початку поточного року. Він удосконалив і без того досконалий агрегат свого авто – трансмісію. Виявляється, без великої кількості запчастин у коробку передач можна вмістити аж 16 блоків сигарет", - йдеться у повідомленні митної служби.

До рішення суду прикордонники вилучили у контрабандиста вилучили його товар, а також і його автівку.  На нього склали протокол про порушення митних правил за частиною 1 статті 483 МКУ - Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товарів.

 

Читайте також
На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото) На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото)
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Шегині" "спіймали" контрабандиста, який намагався перевезти до Польщі понад 1500 пачок сигарет у доволі незвичний спосіб - сховав їх у алюмінієві борти.
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео) На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".
Loading...
Load next