У Львові чоловіки жорстоко побили перехожого тонфою

У Львові чоловіки жорстоко побили перехожого тонфою
Потерпілого госпіталізували із підозрою на перелом ноги та травмою голови.

В неділю, 9 травня, близько о 04:00 патрульні помітили на проспекті Чорновола трьох осіб. З них двоє, побачивши поліцію, змінили напрямок руху.

Правоохоронці під'їхали до третього чоловіка, у якого виявилась розбита голова. Він повідомив поліцейських, що невідомі перехожі побили його та вели у невідомому напрямку. Зловмисники не реагували на прохання правоохоронців зупинитися. Відтак, їх наздогнали.

Згідно з інформацією, це були 26 та 29-річні львів'яни. В другого виявили предмет, схожий на зброю Тонфа. 33-річного львів'янина госпіталізували із підозрою на перелом ноги та травмою голови. Чоловік написав заяву.

За попередньою інформацією між ними виникла сварка. Чоловікам загрожує відповідальність за статтею 125 - Умисне легке тілесне ушкодження Кримінального Кодексу України.

Читайте також
У центрі Львова хлопці розтрощили кіоск з шаурмою: постраждало двоє турків (фото) У центрі Львова хлопці розтрощили кіоск з шаурмою: постраждало двоє турків (фото)
Вночі у Львові четверо хлопців напали на іноземців і жорстоко побили їх. Також молодики розгромили один місцевий кіоск в якому продають шаурму.
Під час нічної бійки на Львівщині загинув 45-річний бізнесмен Під час нічної бійки на Львівщині загинув 45-річний бізнесмен
Внаслідок бійки у Великих Грибовичах померли двоє чоловіків - 45-річний місцевий бізнесмен та його товариш. Відомо, що вбивцю досі розшукують та він має психічні розлади.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Loading...
Load next