Під час нічної бійки на Львівщині загинув 45-річний бізнесмен

Під час нічної бійки на Львівщині загинув 45-річний бізнесмен
Внаслідок бійки у Великих Грибовичах померли двоє чоловіків - 45-річний місцевий бізнесмен та його товариш. Відомо, що вбивцю досі розшукують та він має психічні розлади.

У селі Великі Грибовичі, що неподалік Львова, пізно ввечері 8 жовтня сталася масова бійка, у результаті якої загинув 45-річний місцевий бізнесмен. За попередньою інформацією, чоловікові нанесли сім ножових поранень, внаслідок бійки також постраждав ще один чоловік - він з пораненнями перебуває в лікарні.

Інцидент трапився близько 22:00 біля супермаркету "Рукавичка", де двоє місцевих мешканців розпивали алкогольні напої, однак згодом до них підійшов інший чоловік, з яким у них трапився конфлікт, повідомляє видання Zaxid.net. Після цього чоловік пішов, проте невдовзі повернувся ще двома чоловіками, після чого розпочалася масова бійка. 

У результаті був вбитий 45-річний місцевий підприємець Володимир Раїнчак, а пізніше у Telegram-каналі "Варта1" депутат Ігор Зінкевич повідомив, що другий чоловік також помер. У львівській поліції підтвердили факт вбивства чоловіків у Великих Грибовичах та оприлюднювати подробиці злочину відмовились. Лише відомо, що вбивця, якого розшукують, має психічні розлади.

Нагадаємо, що у Чернігові поховали поліцейського Артура Єрохіна, який помер від травм, завданих групою молодих чоловіків, які перебували у нетверезому стані. Поліцейський загинув внаслідок смертельної бійки яка трапилась після сварки у супермаркетів між двома правоохоронцями та чотирьма молодиками.

Читайте також
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next