У Львові з'явиться модульна вбиральня за 4 мільйони гривень (відео)

У Львові з'явиться модульна вбиральня за 4 мільйони гривень (відео)
Вже невдовзі у Львові на проспекті Свободи встановлять першу модульну вбиральню. Вона не вимагатиме обслуговчого персоналу, оскільки буде повністю автоматизованою.

Громадський туалети за кілька мільйонів гривень може з’явитися у Львові. Встановити автоматизовану модульну вбиральню в межах пілотного проєкту планують на проспекті Свободи поблизу підземних туалетів, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

За словами директор міського департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександра Одинця, модульна вбиральня буде повністю інклюзивною і автоматизованою, тож не потребує персоналу, що буде її обслуговувати.

"Запропонована модульна вбиральня є повністю інклюзивною і повністю автоматизованою, не потребує обслуговуючого персоналу. Оплата за користування може здійснюватися в різний спосіб, як готівкою, так і безготівково. Для її встановлення буде оголошено процедуру закупівлі, але однозначно, що вона буде українського виробництва", - зазначив Одинець.

Його орієнтовна ціна – 4 мільйони гривень. Місто планує закупити таку вбиральню, розтермінувавши платіж.

Зокрема заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк заявила, що підземні вбиральні на проспекті Свободи зараз не працюють, однак є потреба в них, зокрема в літній період. Тому модульну вбиральню планують встановити у самому центрі міста.
 

 

Читайте також
Громадські вбиральні: чому у Львові немає куди сходити в туалет (відео) Громадські вбиральні: чому у Львові немає куди сходити в туалет (відео)
У міськраді не можуть знайти відповідальну особу, яка б роз’яснила, чому у місті склалася така плачевна ситуація із громадськими вбиральнями.
Заповненість ліжкомісць для хворих на Covid у Львові становить понад 70% Заповненість ліжкомісць для хворих на Covid у Львові становить понад 70%
Загалом кількість ліжок для хворих на Covid у міських лікарнях Львова, на сьогоднішній ранок, 12 квітня, майже заповнена на 71%.
"За 30 років не садили скільки дерев, як цієї осені", - Сладкова про озелення у Львові (відео) "За 30 років не садили скільки дерев, як цієї осені", - Сладкова про озелення у Львові (відео)
Кожного року Львів втрачає близько 1600 дерев через їх непридатний стан. У місті багато дерев, яких висаджували ще на початку минулого століття. Проте, восени планують посадити певну кількість дерев, яка повністю покриває все, що було втрачено за весь рік. Начальниця управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова також розповіла про реконструкцію парків у Львові та згадала про унікальні фруктові сади.
Loading...
Load next