Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині

Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині
Траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже не один рік була однією з найгірших доріг Львівщини. Однак вже зараз тривають ремонтні роботи, завдяки чому трасу нарешті відновлять.

Дорога була справжнім випробуванням для водіїв, адже зношене покриття мало численні пошкодження. В ході створення Великого транзитного кільця Львова дану трасу оновлять, повідомляють в Укравтодорі.

Ремонтом охоплено кілька ділянок автошляху Т-14-25. Зокрема, ремонтно-будівельні роботи активно проводимо на ділянці Жовква – Кам’янка-Бузька. Для якнайшвидшого забезпечення належного проїзду транспорту на цьому відтинку, на об’єкті працює одночасно кілька бригад, - повідомляють у службі.

Відомо, що відразу декілька бригад працюють на ділянці дороги Жовква – Кам’янка-Бузька, тому це дає можливість закінчити ремонт у швидші терміни. Зрештою у ході ремонту планують також додатково побудувати підпірну стінку в селі Зіболки та прокласти дощову каналізацію у селі Батятичі. Зокрема також мають збудувати новий міст через річку Желдець. 

В Укравтодорі наголошують, що завдяки цьому Львівщина отримає нову трасу із європейською якістю, що дасть можливість з’єднати основні траси області.

Автошлях Т-14-25 вже скоро стане альтернативою кільцевої дороги Львова для транзитного транспорту, що дозволить значно розвантажити об’їзну дорогу та вуличну мережу міста, - зазначають в Укравтодорі.

Однак в управлінні автомобільними дорогами не повідомляють коли саме закінчиться ремонт траси Т-14-25 - Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка.

Читайте також
У Львові перекриють перехрестя Хмельницького – Липинського: громадський транспорт змінить рух У Львові перекриють перехрестя Хмельницького – Липинського: громадський транспорт змінить рух
На час ремонтних робіт відбудуться зміни у русі 7 маршрутів громадського транспорту.
На Львівщині для проїзду відкрили міст, на ремонт якого чекали 14 років (відео) На Львівщині для проїзду відкрили міст, на ремонт якого чекали 14 років (відео)
Вартість капітального ремонту переїзду через річку Стрий становить 65,5 мільйонів гривень.
На Львівщині до кінця року планують відремонтувати міст через річку Стара (відео) На Львівщині до кінця року планують відремонтувати міст через річку Стара (відео)
Станом на зараз на об’єкті забетонували проїзну частину переправи та провели армування тротуарів.
Loading...
Load next