На Львівщині для проїзду відкрили міст, на ремонт якого чекали 14 років (відео)

На Львівщині для проїзду відкрили міст, на ремонт якого чекали 14 років (відео)
Вартість капітального ремонту переїзду через річку Стрий становить 65,5 мільйонів гривень.

Ремонт одного з найдовших мостів Західної України завершили. Поблизу села Крушельниця офіційно відкрили новий переїзд через річку Стрий. Його звели на місті старого, що зруйнувався внаслідок повені понад 10 років тому. Відтоді водії могли пересуватися лише тимчасовим металевим мостом. Однак 2 роки тому в межах програми "Велике будівництво" розробили новий проект, згідно з яким й відкрили новий переїзд. Ця споруда може витримати фури, завантаженістю до 35-ти тонн. Фахівці кажуть, що він не зруйнується щонайменше 50 років.   

Ці мости, як ви бачили, опори були на фундаменті, а тут забурені палії на глибину 12 метрів, тут ніяка повінь їм не страшна. Так, що це дуже надійний міст, - повідомив інженер підрядної компанії Володимир Федюк.

Також на березі річки поблизу моста встановлена й система очистки стічних вод. Вона фільтрує усю стікаючу рідину, а також мастила, щоб нічого зайвого не потрапляло у річку. Таку систему у нас встановили вперше.

Довжина новозведеного моста - понад 160 метрів, з під’їздами ж - 852. На будівництво цього переїзду з фонду доріг виділили близько 65 мільйонів гривень.

Повінь 2008 року зруйнувала багато мостів. Зараз ми розпочали також будівництво нового моста у с. Стрілки Самбірського району, де теж аналогічна ситуація. В межах програми "Велике будівництво" ми кожного року будуємо нові мости, - наголосив заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Бучко.   

Посадовці додають, що цього року планують побудувати або оновити 14 мостів.

 

Читайте також
Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині
Траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже не один рік була однією з найгірших доріг Львівщини. Однак вже зараз тривають ремонтні роботи, завдяки чому трасу нарешті відновлять.
На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео) На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео)
Ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине ("Дороги Єдності"), обійдеться держбюджету у 1,5 мільярди гривень.
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Loading...
Load next