У Львові рятувальники організували благодійну акцію та збір коштів на лікування дитині (відео)

У Львові рятувальники організували благодійну акцію та збір коштів на лікування дитині (відео)
Рятувальники провели у великих містах благодійну акцію, аби допомогти зібрати кошти на лікування донечці піротехніка.

Рятувальники – одна велика сім’я. Саме це об'єднало вогнеборців усієї України у допомозі своєму колезі – піротехніку з Кривого Рогу Олексію Шевчику. У великих містах одночасно провели благодійну акцію, аби допомогти у зборі коштів на лікування донечці Олексія, Алісі. І щоб привернути увагу якомога більше людей, ДСНС-івці підготували безліч атракцій.

Представлена наша техніка, яка кожного дня рятує життя. Вона знята з бойового розрахунку. Кожен бажаючий може посидіти за кермом наших великих червоних машин, підійти до рятувальників, аби він розповів, як використовується та чи інша техніка, - повідомила речниця Головного Управління ДСНС Львівщини.

Ми дітям все показуємо, пропонуємо одягнути пожежні каски, буйовку і все розказуємо, - розповів рятувальник. 

Така атракція від надзвичайників та глобальна мета не залишили байдужими і відвідувачів.

Мене переповнюють емоції, бо я дуже емоційна людина і коли я побачила це все, це дійсно важливо. Вони молодці, я дуже хочу, щоб сьогодні вийшло зібрати якомога більшу суму, - зізналась львів'янка Марія. 

Жаль. Біль. Дітей чужих не буває, тому треба допомагати. Не можна бути байдужим ніколи і ні до кого, - розповіла львів'янка Ольга. 

Додамо, що маленька Аліса Шевчик бореться зі складною недугою - спінальною м'язовою атрофією 1-го типу. Вилікувати крихітку можливо лише одним уколом, та його вартість 2 мільйони 300 тисяч доларів. Допомогти дівчинці може кожен з нас. Для цього потрібно переказати кошти за реквізитами, що ви зараз бачите на екрані.

  • Карта ПриватБанк:  4149 4391 0232 9996
  • Отримувач: Шевчик Г.В.

 

 

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Витік хімікатів: у Львові відбулися навчання рятувальників (відео) Витік хімікатів: у Львові відбулися навчання рятувальників (відео)
Під час навчань рятувальники відпрацювали гасіння пожежі на стадіоні, ліквідацію наслідків ДТП та розливу небезпечної хімічної речовини.
Львіський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ (відео) Львіський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ (відео)
Загалом до кінця місяця Назар має пробігти понад 650 км.
Loading...
Load next