У Львові залишений матір'ю 3-річний хлопчик уночі постукав в двері до сусідів (фото)

У Львові залишений матір'ю 3-річний хлопчик уночі постукав в двері до сусідів (фото)
На вулиці Виговського 3-річний хлопчик вночі прийшов до сусідів, оскільки мати дитини залишила його самого. Жінка пояснила, що виховує сина сама, тому змушена працювати вночі, оскільки вдень доглядає сина.

Сусіди жінки близько 3-ої години ночі повідомили у поліцію, що у двері їхньої квартири серед ночі постукав хлопчик і сказав, що його залишила мама, повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

Дитина стояла поруч із заявниками й плакала. Подружжя вказало на помешкання з відчиненими навстіж дверима, де мешкає дитина, - повідомляють у поліції.

Зайшовши у вказану квартиру, де проживає 3-річний хлопчик та його мати патрульні виявили. що вдома нікого немає. З’ясувалося, що 34-річна матір залишила хлопчика самого у квартирі, бо змушена була йти на роботу.

Інспектори заспокоїли малюка і розпитали інформацію про маму. Він назвав її ім'я, однак не знав, куди вона пішла, - наголошують у поліції.

Зокрема працівники патрульної поліції дочекалися жінку з роботи та провели з нею профілактичну бесіду. Також інформацію про цей випадок передали у відділ ювенальної превенції.

Читайте також
У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото) У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото)
На вулиці Боткіна у Франківському районі скутерист Glovo скоїв наїзд на 10-річну дівчинку та втік з місця аварії. Дитина внаслідок наїзду отримала незначні травми, які не підпадають під кримінальну відповідальність, однак поліція оголосила зловмисника в розшук.
У Львові пяний водій пред'явив поліцейським ковбасу замість документів У Львові пяний водій пред'явив поліцейським ковбасу замість документів
Нетверезий водій пред'явив патрульним нарізану ковбасу замість водійського посвідчення.
Трансплантація за програмою медичних гарантій Трансплантація за програмою медичних гарантій
У Львові провели першу родинну пересадку нирки, яку профінансувала Національна служба здоров’я України. Раніше такі операції забезпечувалися в межах пілотного проекту МОЗ
Loading...
Load next