ЦНАПи Львова: відтепер отримати послуги можна без попереднього запису (відео)

ЦНАПи Львова: відтепер отримати послуги можна без попереднього запису (відео)
Знову без попереднього запису. Львівські ЦНАПи повертаються до звичного режиму роботи. Містяни уже від сьогодні зможуть отримати певні послуги без попереднього запису.

Шановний клієнт з номером 847 підійдіть, будь ласка, до робочого місця №11.

Львівські ЦНАПи відновили роботу без попередньої реєстрації. Кажуть: на такий крок пішли, адже епідситуація у Львові покращується.

На видачу  документів не потрібно попередньо записуватися у ЦНАП. Від сьогодні також попередній запис не потрібно здійснювати на подачу документів Львівської міської ради та дозвільних документів. Люди які йдуть за попереднім записом вони йдуть і обслуговуються на свою годину, мешканці які прийшли без запису і взяли чек в терміналі, вони очікують, - повідомила Керівниця ЦНАПу, Віта Гарбариніна.

Послуги обирали за принципом нагальності, аби містяни могли терміново вирішити такі повсякденні питання як вклейка фото чи зняття з реєстрації у випадку смерті. Самі ж відвідувачі ЦНАПу зізнаються: зовсім не проти попередньої реєстрації.

По попередній реєстрації ти ніби знаєш вже, що ти прийдеш, що тебе чекають, можливо так надійніше, - розповіла жінка.

З одної сторони може навпаки, ти зареєструвався, собі нормально прийшов, знаєш на яку годину і без питань, - додала львів'янка. 

Час зберігаєш, з роботи йти не потрібно, отримав смсочку, прийшов – отримав, я думаю це вигідно кожній людині, - зазначив чоловік. 

Та все ж є й ті, кому зручніше прийти та отримати послугу на місці.

Молоді люди, їм легше зайти, зареєструватися, а я багато часу потрачу на ту реєстрацію, буває що нема зв'язку, тому мені набагато важче, - наголосив львів'янин.

Та таких лише за сьогодні було чимало, кажуть у ЦНАПі.

Хто прийшов без запису і дізналися про можливість подати без запису, звичайно, вони були потішені. Якщо у відсотковому співвідношенні, якщо у відсотковому співвідношенні, то третя частина напевно мешканців які сьогодні відвідали ЦНАП забажали подати документи маючи наявні документи, саме послуги міської ради і дозвільні, такі як фотовклейка, зняття з реєстрації місцепроживання  чи то реєстрації якихось там довільних звернень, - заявила адміністраторка ЦНАПу, Ірина Букартик.

Щодня у ЦНАП звертається близько тисячі осіб. В період карантину була необхідна попередня реєстрація. Тепер ж ЦНАПи поступово повертаються до звичного режиму, однак наразі усіх послуг це не стосується.

Реєстрація речових прав та реєстрація бізнесу, а також подача документів на закордонний паспорт та виготовлення ІD-карти українського паспорта буде проводитися поки що виключно за попереднім записом, - додала керівниця ЦНАПу, Віта Гарбариніна.

Готові у ЦНАПі відновити можливість скористатися й іншим послугами без попередньої реєстрації. Однак це буде залежати від епідситуації в місті.

 

Читайте також
Спроба втечі за кордон: затримали з підробними документами (відео) Спроба втечі за кордон: затримали з підробними документами (відео)
4 українців призовного віку пред’явили підроблені документи для перетину кордону. Кожен із них коштував 4 тис доларів США.
Loading...
Load next