У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу

У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу
Після падіння з сьомого поверху з вікна гуртожитку від Техніко-економічного коледжу НУ "Львівська політехніка" 17-річна студентка отримала травми, які були несумісні з життям. Дівчина загинула на місці трагедії.

Сьогодні, 8 червня, близько 6 годину ранку до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що на вулиці Лисинецькій від травм, отриманих внаслідок падіння з висоти 7 поверху, загинула молода дівчина, повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили особу загиблої – 17-річної мешканки Яворівського району, студентки одного з львівських навчальних закладів, - наголосили у львівській поліції.

Згодом у пресслужбі "Львівської політехніки", де навчалась загибла студентка додали, що дівчина була сама в кімнаті, вона замкнулась зсередини.

Дівчина була сама в кімнаті, замкнулася зсередини. Слідчі з’ясовують обставини загибелі, — зазначила речниця університету Наталія Павлишин.

Однак з повідомлення "Varta 1" стало відомо, що перед смертю дівчина посварилась зі своїм хлопцем, тому й замкнулась у кімнаті.

За інформацією Zaxid.net загибла студенткою була родом із міста Яворів, де навчалася у дитячо-юнацькій спортивній школі. Її звали Ірина Квас, дівчина 11 років професійно займалась спортом та була чемпіонкою України з паверліфтингу, відповідну інформацію виданню підтвердив голова Львівської обласної федерації паверліфтингу Марія Розторгуй.

Відомо, що загибла Ірина Квас навчалася на другому курсі Техніко-економічного коледжу "Львівської політехніки" на спеціальності "правознавство". Наразі поліція встановлює усі причини та обставини трагічної смерті неповнолітньої студентки. Також у поліції відкрили провадження за частиною 1 статті 115 - Умисне вбивство Кримінального кодексу України з приміткою "самогубство". Триває розслідування.  

Читайте також
Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото) Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото)
Зниклу напередодні 19-річну львів’янку Анастасію Стахів знайшли мертвою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація Sarva.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+) У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+)
У Львові на вулиці Драгоманова в одному із житлових будинків, що у Галицькому районі міста, трапилось жорстоке вбивство. Чоловік ножем та молотком забив до смерті свого товариша та намагався спалити його тіло у квартирі.
Loading...
Load next