У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+)

У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+)
У Львові на вулиці Драгоманова в одному із житлових будинків, що у Галицькому районі міста, трапилось жорстоке вбивство. Чоловік ножем та молотком забив до смерті свого товариша та намагався спалити його тіло у квартирі.

Учора, близько 18:40 до відділення поліції Львова надійшло повідомлення від 63-річної місцевої жительки про те, що повернувшись до квартири на вулиці Драгоманова, вона виявила тіло свого співмешканця, без ознак життя, повідомляє пресслужба поліція Львівської області.

Загиблому чоловікові було 58 років, вбив його 62-річний знайомий жертви, також мешканець Львова. Зазначається, що між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість завдав померлому декілька ударів ножем та молотком, спричинивши важкі тілесні ушкодження, від яких той помер. Однак, після цього зловмисник намагався спалити тіло у квартирі аби приховати свою причетність до вбивства, проте, це йому не вдалось зробити й він втік з місця події.

"На місці події правоохоронці встановили, що чоловік помер внаслідок численних травм, зокрема, в ділянці голови та живота. Окрім того, на тілі загиблого були виявлені термічні опіки", - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема поліцейським вдалось також відшукати знаряддя вбивства - молоток та ніж, які підозрюваний у вбивстві викинув у смітник за 500 метрів від квартири, де помер 58-річний чоловік. Речові докази скерували на експертне дослідження.

Львівські правоохоронці відкрили кримінальне провадження частиною 1 статті 115 - Умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також
У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу
Після падіння з сьомого поверху з вікна гуртожитку від Техніко-економічного коледжу НУ "Львівська політехніка" 17-річна студентка отримала травми, які були несумісні з життям. Дівчина загинула на місці трагедії.
Поблизу Львова затримали чоловіка, який зарізав хресного батька Поблизу Львова затримали чоловіка, який зарізав хресного батька
21-річний хрещений двічі ударив ножем 52-річного хресного, який помер на місці
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Loading...
Load next