Чемпіонат України з кікбоксингу: на Львівщині вперше провели змагання для кікбоксерів (відео)

Чемпіонат України з кікбоксингу: на Львівщині вперше провели змагання для кікбоксерів (відео)
Львівщина вперше приймала чемпіонат України з кікбоксингу Міжнародної асоціації спортивного карате. Найважливіший старт для кікбоксерів у сезоні. Тут відбувається відбір у збірну України для участі в чемпіонаті Європи та світу.

Раніше чемпіонат України з кікбоксингу ІСКА приймали на Київщині або Харківщині. Вперше змагання відбуваються у Львові. Це найважливіший старт для кікбоксерів. Відбувається всього раз на рік. Саме тому зібрав близько 1000 спортменів.

Приїхали 19 областей. Діти починають змагатися з 8-ми років, закінчуючи дорослими. І в нас буде галавечір, де буде три титульних поєдинки в яких візьмуть участь спорстмени професіонали. В нас такі розділи це семі-контакт, лайт-контакт, фулл-контакт, лоу-кік, К-1. І сольні композиції, це всі розділи, які є в кікбоксингу, - розповів президент федерації кікбоксингу ISKA Львівщини, Тарас Гоменюк.

Серед львів'ян вже є члени збірної України, але їм потрібно підтвердити свої титули чемпіонів.

Минулих років, займав і перші місця, але це насправді важко і виснажливо. Вже в рингу мав поєдинки, з різними суперниками, перемагав - але ще треба багато поєдинків, щоб таки дійти до фіналу, до перемоги, до першого місця, - зізнався учасник чемпіонату (Львів), Максим Ластович.

Провів уже свій перший бій. Ще лишився півфінал і фінал. Відбоксував вже, свій перший бій виграв.Я був сильніший за нього на голову, але дуже сподобалось з ним боксувати, було цікаво, - зазначив учасник чемпіонату (Львів), Влад Андрієнко. 

На татамі та в рингах, змагаються і діти. Та емоції тут зовсім не дитячі. Усе серйозно - кожному потрібна перемога, тому лікарям тут нудьгувати на доводиться

Я не знаю з ким бився, але бій був нормальний. Я просто бив руками, потім вдарив ногою. А далі він хотів вдарити мене ногою, але влучив коліном, і воно в нього почало боліти, - розповів учасник чемпіонату (Обухів), Єгор Мельников.

Дарія Букаєва вболіває за свого колегу по команді, вже завтра вона теж позмагається за місце у збірній України.

Дуже готувалася, дуже хочу поспарингувати. Хочу вже далі на чемпіонат Європи, але треба перемогти ще на чемпіонату України, - учасниця чемпіонату (Херсон), Дарія Букаєва. 

За підсумками трьох днів у командному заліку чемпіоном стала збірна Львівської області.

 

Читайте також
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Двоє дітей загинуло внаслідок пожежі біля Львова (відео) Двоє дітей загинуло внаслідок пожежі біля Львова (відео)
У будинку разом з бабусею перебували 6-річна дівчинка та 4-річний хлопчик. Через сильне задимлення та полум’я жінка не змогла врятувати дітей 
У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео) У Львові відбувся обласний чемпіонат з плавання серед молоді та юніорів (відео)
У Львові відбувся чемпіонат області з плавання серед молоді та юніорів. Це важливий відбіркові змагання на чемпіонат України.
Loading...
Load next