Економічний булінг: у Львові батьки викрили схему розкрадання коштів у дитсадку (фото)

Економічний булінг: у Львові батьки викрили схему розкрадання коштів у дитсадку (фото)
В одному із садків Львова розгорівся скандал через добровільні внески. Батьки звернулися до влади, аби звергнути увагу на проблему.

У садку №184 "Лісова казка" у Львові розгорається скандал через регулярні "добровільні внески", які керівництво закладу збирає з батьків.

Про це повідомила мама вихованця на Facebook-сторінці спільноти "Батьки SOS".

Вона заявила, що батьків змушують платити по 300-500 гривень на побутову хімію, засоби гігієни, чистку килимів, на канцтовари та подарунки дітям і вихователям на дні народження й не тільки.

"Небайдужі" батьки впевнені, що в ЗДО у Львові "діткам нема чим витирати ротики", не вистачає мила, туалетного паперу, потрібно власним коштом регулярно фінансувати ремонт дверей, чистку килимів тощо. Ну, і звісно класика: якщо ви гроші не здали (або здали менше встановленої "абонплати") – подарунки для ваших дітей купляти не будуть, – написала жінка.

За її словами, з боку керівництва дошкільного освітнього закладу починається "економічний булінг", і застосовуються "методи стандартні, радянські: хамство, ігнорування питань/прохань та своїх прямих обов'язків".

До свого допису на підтвердження слів жінка прикріпила скріни листування в чаті між вихователем та батьками. При цьому вона звернулася до влади із проханням допомогти у вирішенні проблеми.

 

Читайте також
Сезон пікніків у Львові: скільки коштує відпочинок на природі (відео) Сезон пікніків у Львові: скільки коштує відпочинок на природі (відео)
М’ясо для шашлику, овочі та фрукти – середній кошик продуктів на 4-х осіб обійдеться приблизно у 400 гривень.
У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео) У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео)
Аби пришвидшити реконструкцію перехрестя вулицю Степана Бандери та Городоцької майстри працюватимуть навіть вночі. Однак суму компенсації за незручності наразі не повідомляють.
У Львові відкриють ще 25 дитсадків (відео) У Львові відкриють ще 25 дитсадків (відео)
Можливість відвідувати чергові групи є лише у 3 тисяч дітей із 24 тисяч зарахованих
Loading...
Load next