KAZKA у Львові: Потрапити на концерт можна буде безкоштовно!

KAZKA у Львові: Потрапити на концерт можна буде безкоштовно!
Глядачі та читачі телеканалу "ПравдаТУТ Львів" мають змогу виграти 4 квитки на концерт гурту "KAZKA", який виступить у Львові вже 25 червня.

Рік тому гурт "KAZKA" підкорив серця 8 тисяч глядачів новим масштабним NIRVANA The Show у київському Палаці Спорту. Однак, вже цього року легендарний гурт "KAZKA" виступить із концертом у Львові в !FESTRepublic, який відбудеться вже 25 червня.

Глядачі та читачі телеканалу ПравдаТУТ Львів мають унікальну можливість потрапити на концерт відомого гурту безкоштовно! Умови розіграшу надзвичайно прості, тому не втрачайте можливості стати частиною грандіозного вечора та пережити незабутні емоції разом із гуртом "KAZKA" та телеканалом ПравдаТУТ Львів.

Що потрібно зробити аби виграти квитки?

Виконавши усі умови, ви автоматично стаєте учасником розіграшу.

Зокрема, буде два переможці, яких телеканал ПравдаТУТ Львів обере вже у середу, 23 червня. Кожен з переможців отримає по два квитки! 

Не втрачайте своєї можливості, оскільки виступ гурту "KAZKA" - це завжди неочікуване поєднання популярної електронної музики зі стародавніми традиціями народного співу. І все це завдяки неймовірній харизмі та оксамитовому голосу солістки гурту - Олександри Заріцької. 

Деталі розіграшу на Facebook-сторінці телеканалу ПравдаТУТ Львів.

Читайте також
Виступ гурту KAZKA перенесли через негоду у Львові: коли відбудеться концерт Виступ гурту KAZKA перенесли через негоду у Львові: коли відбудеться концерт
Виступ відомого гурту KAZKA довелось перенести через буревій, який вирував у Львові 25 червня. Однак, відчути незабутні емоції та відвідати запальний концерт можна буде вже цієї п'ятниці.
Зимова Країна мрій: у Львові тривають святкові гуляння на етнофестивалі (відео) Зимова Країна мрій: у Львові тривають святкові гуляння на етнофестивалі (відео)
На вулиці понад 10 градусів морозу, тож учасники «Миклухо Маклай» зігріваються, танцюючи аркан.
Мешканці ОСББ «Леви міста» розіграють арт-об’єкт з уламку СУ-34, щоб купити вантажівки для ЗСУ (відео) Мешканці ОСББ «Леви міста» розіграють арт-об’єкт з уламку СУ-34, щоб купити вантажівки для ЗСУ (відео)
Мешканці ОСББ «Леви міста» збирають кошти на вантажівки для ЗСУ. Для цього вони розіграють серед меценатів арт-об’єкт, який створили з уламка від ворожого винищувача СУ-34.
Loading...
Load next