Виступ гурту KAZKA перенесли через негоду у Львові: коли відбудеться концерт

Виступ гурту KAZKA перенесли через негоду у Львові: коли відбудеться концерт
Виступ відомого гурту KAZKA довелось перенести через буревій, який вирував у Львові 25 червня. Однак, відчути незабутні емоції та відвідати запальний концерт можна буде вже цієї п'ятниці.

Через негоду концерт гурту KAZKA, який мав відбутися 25 червня організатори перенесли на 9 липня, також змінивши локацію події. Тепер усі хто не встигли придбати квитки раніше можуть зробити це до 9 липня. Новий майданчик "має дах", тому ані дощ, ані вітер тепер не завадять концерту!

Чому варто відвідати концерт гурту KAZKA у Львові?

  • Почути як звучить якісний українських поп з елементами електрофольку.
  • Побувати на концерті першого україномовного гурту, що потрапив до всесвітньовідомого чарту SHAZAM.
  • Заспівати разом із бендом їхній хіт "Плакала", який зібрав майже 400 мільйонів переглядів на YouTube.

Рік тому гурт KAZKA підкорив серця 8 тисяч глядачів новим масштабним NIRVANA The Show у київському Палаці Спорту. Та через введення локдауну в Україні, любителі якісної україномовної музики не мали можливості після цього наживо насолодитись атмосферою запальних концертів та пережити ці незабутні емоції разом із улюбленими виконавцями.

Зараз саме час з новою потужністю відновити старі традиції - тепер KAZKA з новою програмою виступить у Львові! Їхні концерти - це завжди дуже актуальне та супергармонійне поєднання популярної електронної музики з традицією народного співу та автентичних інструментів. І все це завдяки неймовірній харизмі та оксамитовому голосу солістки гурту - Олександри Заріцької. 

Після концерту гурту KAZKA, який відбудеться вже цієї п'ятниці, 9 липня, о 20:00 на локації Ennio Event Square - вулиця Джерельна, 22, ви вкотре переконаєтесь, що українське - це круто!

Придбати квитки на концерт можна за посиланням ТУТ.

Читайте також
KAZKA у Львові: Потрапити на концерт можна буде безкоштовно! KAZKA у Львові: Потрапити на концерт можна буде безкоштовно!
Глядачі та читачі телеканалу "ПравдаТУТ Львів" мають змогу виграти 4 квитки на концерт гурту "KAZKA", який виступить у Львові вже 25 червня.
Зимова Країна мрій: у Львові тривають святкові гуляння на етнофестивалі (відео) Зимова Країна мрій: у Львові тривають святкові гуляння на етнофестивалі (відео)
На вулиці понад 10 градусів морозу, тож учасники «Миклухо Маклай» зігріваються, танцюючи аркан.
Наслідки потужного буревію: вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода (фото) Наслідки потужного буревію: вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода (фото)
Чергова сильна гроза із градом, пошкодила декілька шкіл, закладів культури та історичних будівель. У місті знову затоплені вулиці та повалені десятки дерев - комунальники ліквідовують наслідки буревію.
Loading...
Load next