Трагічна пожежа у Львові: у центрі міста внаслідок займання загинула 71-річна жінка (відео)

Трагічна пожежа у Львові: у центрі міста внаслідок займання загинула 71-річна жінка (відео)
У кімнаті, де виникла пожежа, рятувальники виявили загиблу жінку – 71-річну власницю квартири.

Цими вихідними вранці на вулиці Менцинського у квартирі на четвертому поверсі сталась пожежа, одна людина загинула. Свідки події одразу викликали пожежників. Внаслідок займання евакуйовувати мешканців з будинку потреби не було. Ба більше, деякі з жильців навіть не зрозуміли, що у будинку щось горить.

Воно, мабуть, вночі почало горіти й  через це, мабуть, не встигли люди зреагувати. Бачив тільки дим з вікон, от і все. І як пожежники підіймалися по сходах. Розбили вікно, залізли всередину, - розповів чоловік.

Через сильне задимлення у квартирі надзвичайникам довелося працювати у кисневих масках. А у кімнаті, де й виникла пожежа, виявили тіло власниці помешкання, - повідомив журналіст телеканалу "ПравдаТУТ Львів" Давид Берішвілі.

Жінка загинула ще до приїзду рятувальників. Сусіди ж кажуть, що вона раніше працювала викладачкою іноземних мов в одному з університетів Львова. З іншими мешканцями конфліктів не мала.  Була привітною, дітей або ж чоловіка в неї не було.

Я її погано дуже знаю, давно не бачив. Ходила тут по подвір'ю, ми здоровалися. Й більше так нічого, але принаймні років 5, я її взагалі не бачив, - зазначив мешканець будинку Олег.

Після одного трагічного випадку жінка не могла пересуватися самостійно, тому до неї приходили опікуни. І сусіди теж допомагали чим могли. Причини пожежі сусіди точно не знають, але свої припущення щодо цієї ситуації мають.

Опікуни мали бути весь час, щоночі. Не дозволяти їй курити, спрятати від неї цигарки. Тому, що дуже важко пересувалася. І десь знаєте, як старші люди десь вранці прокинулася, закурила, поперхнулася чи ще щось. Пожежа сталася в неї у спальні, - зізналась одна із мешканок будинку.

Жінці був 71 рік. Внаслідок займання в кімнаті, де виникла пожежа, згоріли стіни, стеля та речі домашнього вжитку. Вогнеборцям вдалося не допустити поширення полум’я на прилеглі квартири.

Загалом до ліквідації пожежі залучили 12 рятувальників та 4 спецмашини. Офіційну ж причину займання наразі з’ясовують правоохоронці, - додав журналіст телеканалу "ПравдаТУТ Львів" Давид Берішвілі.

Читайте також
У центрі Львова загорівся історичний будинок (відео) У центрі Львова загорівся історичний будинок (відео)
У центрі Львова загорівся дах історичного будинку на розі вулиць Князя Романа та Нижанківського. Рух вулицею Князя Романа перекрили.
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
Могли залишитись без даху над головою: у Львові виникла пожежа житловому будинку (відео) Могли залишитись без даху над головою: у Львові виникла пожежа житловому будинку (відео)
Вогонь спалахнув в одній з квартир у будинку на вул. Академіка Павлова, 8. За словами місцевих мешканців, це – уже третє займання за 10 років. 
Loading...
Load next