Могли залишитись без даху над головою: у Львові виникла пожежа житловому будинку (відео)

Могли залишитись без даху над головою: у Львові виникла пожежа житловому будинку (відео)
Вогонь спалахнув в одній з квартир у будинку на вул. Академіка Павлова, 8. За словами місцевих мешканців, це – уже третє займання за 10 років. 

На вулиці Академіка Павлова ледь не згоріла квартира в будинку під номером 8. Займання трапилося в помешканні на 3-му поверсі. Місцеві мешканці розповідають, що за 10 років це вже третє займання у цій квартирі.  

Спочатку вона перший раз книжки палила дома, потім їй газ відрізали, сьогодні кажуть картини палила. А я була в магазині, підіймалася до 2-го поверху нічого не було, а вже до себе на третій ледве підійшла тому що, вже дихати не могла, — розповідає Людмила Гурдорн, мешканка будинку.

У квартирі проживає літня жінка, до якої інколи приїжджають родичі. Сусіди кажуть, що цього разу пощастило, адже донька власниці кілька днів у неї гостювала. Вона й попросила сусідів викликати рятувальників, поки вона сама їхала до місця займання з роботи. Зазначимо, що сусідні квартири не постраждали. 

Ми стінка в стінку, але не постраждала, тільки те, що дим був внизу там щось, а в нас ні. Тільки дим був, ну й дотепер ще дим. Не знаю, коли воно вже там вивітриться, — бідкається Людмила Гурдорн. 

Надзвичайникам вдалося досить оперативно вгамувати полум’я. За майже 20 хвилин пожежу ліквідували. Складність гасіння займання полягала у сильній задимленості.  

Через сильне задимлення, щоб гарантувати безпеку мешканців у будинку рятувальники вивели на свіже повітря 5 людей. Досить сильне було задимлення через горіння. Тож на момент прибуття пожежників на місце виклику із вікна квартири, де виникла пожежа, вибивався густий, — повідомив Ігор Курус, речник ГУ ДСНС Львівщини.  

Загалом до ліквідації пожежі залучили 9 рятувальників та 2 спецмашини. До слова, з людей ніхто з не постраждав.  

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv    

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
Трагічна пожежа у Львові: у центрі міста внаслідок займання загинула 71-річна жінка (відео) Трагічна пожежа у Львові: у центрі міста внаслідок займання загинула 71-річна жінка (відео)
У кімнаті, де виникла пожежа, рятувальники виявили загиблу жінку – 71-річну власницю квартири.
У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон
У одній із львівських п'ятиповерхівок на вулиці Липинського 13, що у Шевченківському районі міста горів балкон. Внаслідок пожежі, на щастя ніхто не постраждав.
Loading...
Load next