Вночі у центрі Львова горів популярний нічний клуб (відео)

Вночі у центрі Львова горів популярний нічний клуб (відео)
Через пожежу із нічного клубу довелось евакуйовувати близько 300 відвідувачів та працівників закладу.

Сьогодні вночі, 3 липня, у центрі Львова горів відомий та популярний серед містян та туристів нічний клуб - Malevich Night Club, що на проспекті Чорновола, 2. Про виникнення пожежі у закладі повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області, пише видання Zaxid.net.

Займання сталось орієнтовно о 00:08 годині на першому поверсі нічного клубу. Вогонь знищив декор сцени на площі близько 4 м². Із закладу надзвичайники негайно евакуювали 250 відвідувачів та 50 осіб персоналу.

Зокрема, внаслідок пожежі ніхто із відвідувачів та працівників клубу не постраждав. Загасити вогонь вдалося вже о 00:25 годині.

 

Читайте також
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон
У одній із львівських п'ятиповерхівок на вулиці Липинського 13, що у Шевченківському районі міста горів балкон. Внаслідок пожежі, на щастя ніхто не постраждав.
У Львові через пожежу в багатоповерхівці довелось евакуювати майже 100 мешканців (фото) У Львові через пожежу в багатоповерхівці довелось евакуювати майже 100 мешканців (фото)
На вулиці Виговського 1, що у Залізничному районі Львова трапилась масштабна пожежа, через яку довелось евакуювати з житлового десятиповерхового будинку близько 100 мешканців.
Loading...
Load next