Смертельна ДТП на Львівщині: пасажир загинув після зіткнення авто з відбійником

Смертельна ДТП на Львівщині: пасажир загинув після зіткнення авто з відбійником
Поблизу Буська у Львівській області чоловік не впорався з керування автомобіля та виїхав на узбіччя зустрічної смуги.

Смертельна аварія трапилась учора, 4 липня, о 18:15 на дорозі "Київ-Чоп" неподалік села Ожидів, що поблизу Буська. Місцевий 64-річний мешканець не впорався з керування авто внаслідок чого автомобіль виїхав на узбіччя, де зіткнувся з відбійником, повідомляє пресслужба поліції Львівщини. 

Водій автомобіля отримав тілесні ушкодження, а його пасажир, житель того ж села віком 39 років, від отриманих травм помер на місці події, - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини смертельної ДТП й проводиться досудове розслідування.

За фактом смерті пасажира на водія автомобіля "Лади" відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 - Порушення правил безпеки дорожнього руху. Внаслідок аварії винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
У Львівській області поїзд протаранив автомобіль "Daewoo": загинула жінка (відео) У Львівській області поїзд протаранив автомобіль "Daewoo": загинула жінка (відео)
Внаслідок зіткнення з тепловозом жінка-водій автомобіля отримала смертельні травми, які були несумісними із життям.
Loading...
Load next