На Львівщині розпочалися навчання для поліцейських спецпризначенців (відео)

На Львівщині розпочалися навчання для поліцейських спецпризначенців (відео)
Під час тренувань головний акцент робитимуть на роботі з бронетранспортерами в умовах бойових дій.

На Львівщині розпочались масштабні тактико-спеціальні навчання бійців підрозділів особливого призначення Нацполіції України. Проходять вони на полігоні нацгвардійців у Золочеві. Під час тренувань головний акцент робитимуть на роботі з бронетранспортерами в умовах бойових дій. Спеціальний курс проходять як вже досвідченні поліцейські, так і новачки. 

Ті хто здобуває вперше знання, в перший раз це для них буде така практика величезна. Вони попробують БТР, який тут знаходиться в навчальному класі. Його можна повністю побачити, завезти, як працює далі вже практичні навчання на полігоні, - наголосив заступник начальника ГУ Нацполіції Львівщини Дмитро Міхалець.

Спочатку опрацюють теорію, а потім закріплять вивчене на практиці з імітуванням бойових дій. З бронетехніки у центрі представлені усі моделі, які зараз використовують на Сході України, зазначають нацгвардійці. Й додають, що технічне забезпечення у навчанні важливе, але головне це все ж досвідченні інструктори.

Інструктора, які працюють ще до 2014 року. І з 2014 року вони себе зарекомендували як успішні воїни. Наші  інструктора знають, що таке бій в оточенні, що таке бій вночі. Знають, як бронетранспортер повністю обслужити. Навіть зібрати-розібрати і щоб він ще успішно виконував завдання, - повідомив начальник Навчального центру ім. В. Вишиваного Нацгвардії України Михайло Кулик.

Триватимуть навчання до 23 липня.
 

 

Читайте також
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
На Львівщині від початку року поліцейські розшукали 89 дітей
Якщо ваша дитина опинилась у такій ситуації, негайно телефонуйте на оперативну лінію 102 або звертайтесь у найближчий відділ правоохоронних органів.
На Львівщині відновлять навчання у школах (відео) На Львівщині відновлять навчання у школах (відео)
Із 14 березня школи Львівщини можуть повернутися до навчання. Кожен заклад самостійно обиратиме форму освітнього процесу.
Loading...
Load next