Львівські патрульні провели рейд проти пішоходів-порушників (відео)

Львівські патрульні провели рейд проти пішоходів-порушників (відео)
Перебігаючи дорогу у невстановленому для переходу місці, порушники наражають на небезпеку не лише себе, а й водіїв, адже можуть спричинити серйозну ДТП.

Контроль безпеки дорожнього руху для пішоходів. Львівські патрульні провели відповідний рейд проспектом Чорновола. Інспектори стежили, чи дотримають люди необхідних правил під час перетину проїжджої частини. Саме ця місцина є однією з найнебезпечніших для необачних пішоходів. Проте за досить короткий час нашого перебування, ми разом з поліцейськими виявили чимало порушників.

Здебільшого порушники виправдовуються, що поспішають, тому й порушують правила. Однак, як зазначають патрульні, вони наражають на небезпеку не лише себе, але й водіїв. І своєю безвідповідальністю можуть спричинити серйозну ДТП.

Сьогодні бачили потік людей, які виходили переважно з великих автобусів. І переважна більшість були не львів’яни. Це мешканці області. З ними певно проводиться менше профілактичних розмов, - повідомляє інспектор патрульної поліції Львівщини Микола Зіньків. 
 

Раніше за подібне порушення виписували попередження. Однак тепер зі змінами в законі за перехід дороги у недозволеному місці передбачений обов’язковий штраф у 255 гривень.


Впливає в фінансовому становищу і вони вже трошки задумуються й йдуть через пішохідні. Відповідно краще й водіям, бо менше людей вискакує їм перед автомобілем, й створюється менше аварійних ситуацій. Травмується менше людей. І загалом ситуація покращується я вважаю, - додає Микола Зіньків.

 Окрім цієї місцини ДТП з пішоходами найчастіше трапляються у районі вулиці Хуторівки та на Сихові на дорозі поблизу Шувару.

 

Читайте також
З’їхала у кювет та перекинулася: внаслідок ДТП на Львівщині постраждало 3 жінки З’їхала у кювет та перекинулася: внаслідок ДТП на Львівщині постраждало 3 жінки
Внаслідок ДТП постраждало 3 жінки, яких з різними травмами доставили до лікарні. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події.
У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР
24-річного львів'янина у стані сп'яніння за кілька років зупиняли 22 рази. За кермо Іван Панас не сяде найближчі 100 років. 
У Львові двоє осіб постраждали внаслідок наїзду легковика У Львові двоє осіб постраждали внаслідок наїзду легковика
Подія трапилася неподалік пішохідного переходу по вулиці Варшавській. Травмовані віком 51 та 63 роки були оперативно доставлені до лікарні.
Loading...
Load next