Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото)

Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото)
Водій збив пішохода на нерегулюваному пішохідному переході, а потім за інерцією, вдарив ще три припаркованих автомобілі.

11 серпня, у Львові водій, втікаючи від поліції, збив пішохода. Потім він в'їхав у 3 припарковані автівки, що і зупинило втікача.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини. 

 За кермом автомобіля був 23-річний львів'янин. Свій вчинок він пояснив тим, що в нього посвідчення водія видане на два роки. Чоловік вже має два штрафи і не хотів третього, аби не складати знову іспити. Перевірка на стан сп'яніння показала, що порушник був тверезий.

Вчора, 11 серпня, близько 21-ї години, на вулиці Замарстинівській патрульні помітили як автомобіль BMW здійснив обгін потоку транспортних засобів зустрічною трамвайною колією.

Поліцейські дали водієві вказівку зупинитися, однак він її проігнорував і почав втікати. Екіпаж розпочав переслідування. Порушник далеко не заїхав. 

На перехресті з вулицею Заводською водій не впорався з керуванням і збив пішохода на нерегулюваному пішохідному переході, а потім за інерцією, вдарив ще три припаркованих автомобілі: дві Skoda Octavia та Ford Focus. 

За словами патрульних, потерпілий пішоход серйозно не постраждав. Після надання допомоги в медичному закладі, його відпустили додому.

Читайте також
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео) У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.
У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото) У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото)
Львівські поліцейські розшукали водія, який керуючи автомобілем "Лада" учора, 17 травня скоїв наїзд на пішохода неподалік села Стені Яворівського району. Порушник втік із місця аварії, постраждалого внаслідок ДТП довелось госпіталізувати до лікарні із важкими травмами.
Loading...
Load next