Джордан Белфорт, якого зіграв Леонардо Ді Капріо у фільмі "Вовк з Волл-Стріт" приїде у Львів

Джордан Белфорт, якого зіграв Леонардо Ді Капріо у фільмі "Вовк з Волл-Стріт" приїде у Львів
Відомий та знаменитий на увесь світ Джордан Белфорт, завітає до Львова. Це саме той Вовк з Волл-стріт, якого зіграв Леонардо Ді Капріо в однойменному фільмі.

Життєвий досвід брокера сповнений випробувань та розрахунків за помилки, проте він продовжує досягати успіху, живучи за життєвим кредом: "Незалежно, що з тобою сталося у минулому, ти можеш змінити своє майбутнє. Бо ти сповнений ресурсів та можливостей і лише це має значення".

Його автобіографію "Вовк з Волл-Стріт" перекладено на 18 мов світу. Вона стала світовим бестселлером й саме його зіграв Леонардо Ді Капріо в фільмі Мартіна Скорсезе "Вовк з Волл-Стріт". 

Чоловік розпочав свій перший бізнес у 17 років, отримуючи дохід 200-250 доларів в день. Однак, вже у віці 26 років заробляв як біржевий брокер понад 50 мільйонів доларів в рік. Зараз ж Белфорт працює як бізнес-консультант. Серед компаній, яким потрібні його послуги, - HSBC, Wells Fargo, The Metropolitan Life Insurance, Symantec і ще 45 найменувань зі списку Fortune 500. 

І так, вже 17 вересня Джордан Белфорт вперше приїде до Львова й проведе на стадіоні "Арена Львів" лекцію для українських бізнесменів та підприємців. Подія унікальна не лише для Львова, а й для України. Джордан Белфорт – один із найбільш успішних бізнесменів, біржевих брокерів в історії Волл-Стріт.

Однак, окрім Белфорта на ТОП-заході для українських бізнесменів та підприємців виступлять:

  • Кирило Куницький - засновник міжнародної освітньо-консалтингової компанії "Бізнес-Конструктор".
  • Євгеній Черняк - бізнесмен ТОП-20 Forbes Україна та автор головного YouTube-каналу про бізнес - "Big Money".

Зокрема, родзинкою події стане ексклюзивне публічне інтерв’ю Джордана Белфорта - Вовка з Волл-Стріт, найвідомішого бізнес-консультанта, бізнес-тренера з продажів, автора та мотиваційного оратора прямо на сцені головної бізнес-події року! Інтерв’юером ж буде Євгеній Черняк - бізнесмен ТОП-20 Forbes Україна та автор головного YouTube-каналу про бізнес - "Big Money".

Під час авторського тренінгу у Львові на Big Business Day Джордан Белфорт розповість про:

  • Управління фінансами та ризики у часи економічних змін;
  • Принципи сучасної поведінки бізнес-структури та її власника;
  • Роль маркетингу та креативу (Marketing & Sales 2030 – креатив, який формує нові ринки);
  • Цінність команди;
  • Мислення інвестора, що здатне збудувати бізнес світового рівня.

Організатор заходу Big Business Day - українсько-американська компанія "Global Music Events" за підтримки Львівської облдержадміністрації (в рамках XX International Economic Forum).

Зокрема, Big Business Day — це активний нетворкінг (аудиторія заходу – підприємці-практики), бізнес-інтенсив  - насичений день тренінгів від топових спікерів України та США й унікальна можливість представити себе і свій бізнес.

Читайте також
У Львові на Big Business Day виступлять кращі бізнес-тренери світу У Львові на Big Business Day виступлять кращі бізнес-тренери світу
Подія унікальна не лише для Львова, а й для України. Її також відвідає знаменитий на увесь світ Джордан Белфорт – один із найбільш успішних бізнесменів та біржевих брокерів в історії Волл-Стріт.
Реальний Вовк з Волл-Стріт: легендарний Джордан Белфорт завітає до Львова Реальний Вовк з Волл-Стріт: легендарний Джордан Белфорт завітає до Львова
Знаменитий на увесь світ Вовк з Волл-Стріт, автобіографія якого стала сценарієм для однойменного фільму Мартіна Скорсезе з Леонардо Ді Капріо в головній ролі, вперше відвідає Львів і проведе тут лекцію.
Бізнес-подія Big Business Day відбуватиметься у Львові щорічно (фото) Бізнес-подія Big Business Day відбуватиметься у Львові щорічно (фото)
Міжнародний досвід для українського бізнесу. Під таким гаслом відбувся перший масштабний захід у Львові Big Business Day, організований компанією Global ME.
Loading...
Load next